microbvm

Pocket BVM – Zložljivi dihalni balon za enkratno uporabo

59,78 

Pocket BVM – Zložljivi dihalni balon za odrasle v odporni plastični embalaži. primeren za teren  Najmanjši dihalni balon za enkratno uporabo na trgu (premera 13 cm, širine 6 cm).

Šifra: 220823 Kategorije: , Oznaka:
Opis

Pocket BVM (dihalni balon) je inovativen izdelek, ki nudi podporo dihanju bolnikom, ki trpijo zaradi dihalne stiske. Za razliko od drugih dihalni balonov ima Pocket BVM patentirano zložljivo zasnovo, ki mu omogoča, da se prilega v kompaktno in trpežno ohišje. Zaradi te edinstvene zasnove je najmanjši popolnoma funkcionalni dihalni balon na trgu.

Ker je Pocket BVM tako majhen (premer 13,4 cm x višina 6,3 cm), se zlahka prilega vsakemu kompletu za nujne primere. To je še posebej pomemben dejavnik za reševalce, ki imajo omejen prostor, kot so kolesa, motorna kolesa, terenska vozila, helikopterji itd. Pocket BVM dihalni balon tako prihrani dragocen prostor in v povprečju porabi četrtino prostora v primerjavi z standardni BVM-ji.

Paket Pocket BVM vsebuje vrečko, masko, pacientov ventil in vrečko za rezervoar – vse, kar potrebuje reševalec za postopek oživljanja.

Pocket BVM dihalni balon je izdelan iz najkakovostnejših materialov. Izdelan iz vrhunskega silikona in vsi priključki in materiali ustrezajo industrijskim varnostnim standardom. Celotno enoto je enostavno sestaviti in je pripravljena v nekaj sekundah. Balon je ergonomske in lahke zasnove, za stiskanje pa zahteva minimalen pritisk in hitro obnovi svojo obliko. Poleg tega ima posebno teksturirano površino, ki zagotavlja udoben in čvrst oprijem, ki omogoča učinkovito prezračevanje dlje časa, hkrati pa zmanjšuje utrujenost rok.

Zaradi svoje edinstvene zasnove je Pocket BVM postal najboljši BVM za vojaške enote (ZDA, Nemčija, NATO itd.), Pa tudi civilne organizacije, kot so letalske družbe, enote EMS in gasilci.

Tehnične specifikacije
• Za paciente nad 40 kg
• Rezervoar za kisik: 2600ml
• Volumen balona enoročno: 500 – 600 ml
• Volumen balona dvoročno: cca 1400 ml
• Mere embalaže: 63 x 134 mm
• Mere dihalnega balona: 217 x 121 mm
• Teža skupaj s embalažo: 450 g

Video