-10%
wero

Dozirnik obližev WERO Smart Box® – KunterBunt – otroški obliži za rane (80 kom)

30,16  27,14 

Stenski dozirnik obližev WERO Smart Box® je pripomoček za hitro in enostavno dostopanje do obližev. Moderen dizajn in enostavna montaža nam omogočata, da imamo obliže vedno na vidnem in priročnem mestu. Sistem Smart Box® odlikuje manjša poraba in lažje nameščanje obližev. Izvlečemo lahko samo en obliž naenkrat. Obližu se samodejno odstrani polovica lepljive folije, zato ga lažje namestimo na rano. To pa prepreči tudi odtujitev obližev izven delovnega procesa in zmanjša porabo obližev. Robustno ohišje in avtomatsko zapiranje dozirnik obližev ščitita obliže pred poškodbami, vlago in prahom. Polnila z obliži so dodatno zaščitena pred nepooblaščenim odstranjevanjem s posebnim ključem. Dozirnik ima prostora za dve polnili z obliži.
Dozirnik WERO Smart Box® je napolnjen z KunterBunt – otroški obliži za rane (80 obližev).

Samo še 1 na zalogi

Šifra: 180228 Kategorije: , Oznake: ,
Opis

Dozirnik z obliži WERO Smart Box®

Dozirnik obližev WERO Smart Box® lahko namestite kjerkoli in je zahvaljujoč robustni plastiki je kot nalašč za vsakodnevno uporabo. Obliži v dozirnku so zaščiteni pred prahom in vlago.
Obliže lahko enostavno izvlečete z eno roko in jih takoj uporabite. Pri odstranitvi obliža iz dozirnika ostane polovica zaščitne folije v dozirniku. Obliž lahko tako pritrdite na ustrezno mesto, ne da bi se morali lepilne površine dotikati s konicami prstov – hitro, enostavno in čisto.
Polnila obližev so zaščitena pred nepooblaščenim odstranjevanjem in jih je mogoče hitro zamenjati s ključem za odklepanje.
Nagrada Red Dot 2020 za oblikovanje.
Enostavna montaža.

WERO Smart Box® KunterBunt sestavlja:
– Podajalnik obližev WERO Smart Box®
– Obliži KunterBunt 7,2 x 2,5 cm (80 kom)
– Ključ za zaklepanje in menjavo polnil
– Vijaka in vložka za montažo dozirnika

Tehnične specifikacije
– Material ohišje: robustna ABS plastika
– Material pokrov: trpežen polikarbonat
– Mere: 20 x 14 x 7,5 cm
– Barva: oranžno/siva

Video

Obliži KunterBunt

Otroški obliži Weroplast® KunterBunt. Pustolovski otroški obliži z motivi dinozavrov so primerni za majhne rane in poškodbe ali preprosto kot tolažilni obliž.
Polnila z obliži so označena z vidnimi barvami in piktogrami, tako da je mogoče obliko in vrsto obliža takoj prepoznati, tudi ko je dozirnik zaprt.

Lastnosti:
– Pisani z motivi dinozavrov
– Odporni proti vodi in umazaniji
– Hipoalergeni
– Obstojni
– Gaza se ne sprijema z rano
– Hitra in enostavna uporaba

Različice polnil:
– Obliž 7,2 x 2,5 cm – 40 kom

Dozirnik ima prostora za dve polnili.