water-jel

Water-Jel BURN KIT XS – set za oskrbo opeklin

49,10 

Water-Jel BURN KIT XS – set za oskrbo opeklin je priročen prenosen set za oskrbo manjših opeklin. Komplet vsebuje 4 blazinice za opekline različnih velikosti, 50 ml gela za opekline v plastenki, 3 vrečke gela (4g) in torbico.

Šifra: B-BK-XS-WJE Kategorije: , Oznake: ,
Opis

Set za oskrbo opeklin Water-Jel BURN KIT XS vsebuje:
– 2 x Water-Jel, blazinica za opekline 5×15 cm
– 2 x Water-Jel, blazinica za opekline 10×10 cm
– 1 x Water-Jel Burn Jel, gel za opekline, 50ml
– 3 x Water-Jel Burn Jel, gel za opekline, 4g
– 1 x torbica

Water-Jel Burn Jel, gel za opekline 50 ml
Water-Jel Burn Jel je prozoren gel brez vonja za oskrbo vseh vrst in stopenj opeklin pri odraslih in otrocih. Opeklinski gel Burn Jel hladi, zmanjšuje bolečino in deluje antiseptično. V 50 ml plastenki z dodanim stabilizatorjem za večkratno uporabo.

Water-Jel Burn Jel, gel za opekline 4g
Water-Jel Burn Jel je prozoren gel brez vonja za oskrbo vseh vrst in stopenj opeklin pri odraslih in otrocih. Opeklinski gel Burn Jel hladi, zmanjšuje bolečino in deluje antiseptično. V 4-gramski vrečki za enkratno uporabo.

Water-Jel, blazinica za opekline 5×15 cm
Water-Jel Burn Dressing 5×15 cm – blazinica za opekline zasnovana za oskrbo manjših opeklin na področju zapestja, roke in med prsti. V gelu namočena, sterilno pakirana blazinica pokrije približno 1% telesne površine.

Water-Jel, blazinica za opekline 10×10 cm
Water-Jel Burn Dressing 10×10 cm – blazinica za opekline kvadratne oblike je zasnovana tako, da se prilega notranji in zunanji strani dlani. V gelu namočena, sterilno pakirana blazinica pokrije približno 1% telesne površine.