water-jel

Water-Jel Burn Wrap, odeja za opekline trupa ali nog 91×76 cm

117,71 

Water-Jel Burn Wrap 91×76 cm – opeklinska odeja za opekline trupa ali nog velikosti 91×76 cm.  Je najmanjša in najbolj vsestranska opeklinska odeja za enkratno uporabo. Lahko se uporablja za gašenje plamenov in tlečih oblačil. Priročno zapakirano v ravno, trpežno folijo za uporabo v kompletih prve pomoči.

Ponovno na zalogi.

Opis

Obloge za opekline Water-Jel zagotavljajo hitro enostavno prvo pomoč v primeru opeklin. Obloga ustavi napredovanje opekline in ohladi kožo, lajša bolečine ter zaščiti opeklino pred nečistočami. Obloge za opekline so sestavljene iz netkane blazinice in hladilnega gela, ki ga zlijemo na opeklino pred namestitvijo blazinice. Hladilni gel je prozoren, brez vonja, vsebuje hiarulonsko kislino in je 96% sestavljen iz vode.

Water-Jel Burn Wrap 91×76 cm – odeja za opekline trupa ali nog 91×76 cm. Najmanjša in najbolj vsestranska opeklinska odeja za enkratno uporabo. Lahko se uporablja za gašenje plamenov in tlečih oblačil.
Idealno za pokrivanje poškodb trupa, noge ali celotnega hrbta. Priročno zapakirano v ravno, trpežno torbico za uporabo v kompletih prve pomoči.

Navodila za uporabo so jasno navedena na etiketi vrečke.

Tehnične specifikacije:
– Mere: 91.4 x 76.2 cm
– Rok trajanja: 5 let

Katalog

Video